Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Żołądki oczyść, dokładnie umyj, pokrój w plasterki, podsmaż na oleju.
WINIARY Pomysł na… Gulasz rozprowadź w 500 ml wody i wlej do żołądków.
Gotuj na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
Pod koniec gotowania dodaj ogórki pokrojone w półplasterki i koncentrat pomidorowy.
Podawaj z kaszą gryczaną i sałatką z pomidorów i cebuli.