Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyte żołądki razem z marchewką i pietruszką ugotować w osolonej wodzie.
Gdy żołądki będą miękkie należy pokroić je w kostkę. Połowę masła roztopić, wymieszać z mąką, połączyć z żołądkami.
Na pozostałym maśle zrumienić posiekaną cebulę oraz pokrajane pieczarki.
Wszystko razem połączyć, przyprawić do smaku, zagotować. Gulasz posypać pietruszką albo inną zieleniną.