Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
Halibuta pokrój na 4 porcje.
Warzywa pokrój w paski, podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju, dopraw solą.
Duś przez około 10 minut.
Warzywa wyłóż do naczynia do zapiekania, na nich ułóż kawałki ryby.
Całość zalej przygotowanym wcześniej POMYSŁEM NA...
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na 25 minut.