Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso z indyka wyrób ręką i podziel na 4 części.
Każdą porcję rozpłaszcz i włóż plaster sera, uformuj owalne kotlety i umieść na jednej połowie pergaminu i przykryj drugą częścią. Pergamin pokryty jest już przyprawami i odrobiną tłuszczu.
Patelnię rozgrzej bez tłuszczu. Połóż mięso zawinięte w pergamin na wcześniej rozgrzanej patelni. Smaż po 7 minut z każdej strony w pergaminie.
Przełóż mięso na talerz, wyrzuć pergamin.
Bułki przekrój włóż mięso, liść sałaty i plaster pomidora.
Podaj zaraz po przygotowaniu z Majonezem kanapkowym WINIARY.