Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na początek bagietkę pokrój na części. Możesz, ale nie musisz odciąć piętki bagietki.
Przekrój bułkę wzdłuż, ale nie do końca. Na każdą część bagietki połóż parówkę.
Włóż do piekarnika na 15 minut.
Kiedy parówki pieką się już w piekarniku, zabierz się za sos. Do miski przełóż majonez i jogurt. Dodaj przyprawy i dokładnie wymieszaj całość.
Kapustę pekińską obierz z brzydkich liści, opłukaj oraz pozbądź się głąba. Drobno posiekaj ją nożem i włóż do miski. Marchewkę wypłucz i obierz. Następnie zetrzyj ją na tarce i dodaj do kapusty. Dodaj majonez i przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.
Wyjmij upieczone hot dogi. Gotowe polej ketchupem, następnie gotowym sosem, a na sos nałóż surówkę. Smacznego.