Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pomidorki umyj i przekrój na pół.
Rozgrzej odrobinę oliwy z masłem na patelni. Dodaj MAGGI i pomidorki. Podsmażaj do momentu, aż pomidorki lekko się przyrumienią.
Jajka wbij do miseczki, wymieszaj widelcem z odrobiną pieprzu, następnie wlej na patelnię.
Delikatnie mieszając doprowadź jajecznicę do ulubionej konsystencji.
Podawaj na żytnich tostach z masłem i szczypiorkiem.