Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę pokrój i podsmaż na oliwie. Dodaj Sos Boloński WINIARY, posiekaną kolendrę i odsączoną z zalewy czerwoną fasolę. Duś około 5–8 minut.
Tortille podgrzej w piekarniku, ser zetrzyj, a awokado pozbaw pestki i pokrój w plasterki.
Na osobnej patelni usmaż jajka sadzone.
Na każdej tortilli rozłóż porcję sosu z fasolą, na nim ułóż po jednym jajku, posyp tartym serem i dodaj cząstki awokado.