Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ugotowane na twardo, przekrój wzdłuż na pół.
Jajka surowe wbij do miseczki i rozkłóć widelcem. Dopraw solą i pieprzem.
Połówki jajek dokładnie obtocz w surowym jajku, a następnie w bułce tartej.
Tak przygotowane jajka smaż z obu stron na oleju lub maśle, aż będą rumiane.
Podawaj z porcją Sosu tatarskiego WINIARY i posiekanym szczypiorkiem. Sos najlepiej nakładać przy pomocy rękawa cukierniczego.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!