Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka z kawiorem i łososiem są wypełnione farszem z żółtek, majonezu i drobno krojonego koperku, podawane z cienkimi płatami wędzonego łososia lub pstrąga, udekorowane plastrami cytryny i świeżym koperkiem.
Jajka przekrój na połowę, wyjmij żółtka i rozgnieć je widelcem, wymieszaj z majonezem i drobno pokrojonym koperkiem.
Farsz nałóż na jajka w miejsce wyjętych żółtek.
Na wierzchu jajek ułóż zawinięte w rożki cienkie plasterki łososia wędzonego. W rożki łososia nałóż kawior.
Plasterki cytryny przekrój każdy na sześć trójkątów, odkrój skórkę.
Jajka udekoruj cytryną i koperkiem.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!