Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka z musem łososiowym z majonezem i cytryną, ozdobione koprem, podane na liściach roszponki. Jajka z musem łososiowym to alternatywa dla tradycyjnych faszerowanych jajek. Nadzienie przygotuj z majonezu, łososia wędzonego i cytryny. Jajka z musem będą idealne na rodzinne spotkania urodzinowe i imieninowe. Podaj je z białym pieczywem.
Jajka obierz i przekrój na połowę.
Łososia pokrój na mniejsze części i przełóż do blendera, dodaj majonez i sok wyciśnięty z połowy cytryny. Wszystko zmiksuj na gładką masę.
Na każdą połówkę nałóż masę łososiową.
Udekoruj każdą połówkę koperkiem i cytryną.
Jajka ułóż na półmisku wyłożonym listkami szpinaku lub roszponki.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!