Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pożywna zupa na chłodne dni: Pieczarkowa WINIARY z kawałkami gotowanego kurczaka i brukselką, z dodatkiem podsmażanych na maśle pieczarek. Jesienna zupa z brukselką wszystko czego potrzeba w chłodne dni!
Mięso pokrój w kostkę, brukselki i pieczarki oczyść.
Mięso i brukselki gotuj w 3 szklankach wody.
Pieczarki pokrój na cząstki i podsmaż na maśle do odparowania płynu, oprósz mąką i połącz z mięsem i brukselką.
Zupę pieczarkową rozprowadź w szklance wody i połącz z całością.
Gotuj 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.