Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kabaczki obrać, pokroić w plastry grubości 1cm. Oprószyć pieprzem i solą, otoczyć w mące.
Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.
Na 3 łyżkach oleku zeszklić pokrojoną w krążki cebulę, porószyć solą i pieprzem.
Usmażone kabaczki ułożyć na półmisku, obłożyć zeszkloną cebulą.