Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj barszcz czerwony WINIARY zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Kromki pieczywa na zakwasie posmaruj cienko masłem. Możesz je lekko opiec na patelni lub w piekarniku.
Pomidory pokrój w plasterki.
Na każdej kromce ułóż liść ulubionej sałaty, pomidory, plasterki szynki oraz pokrojony w cienkie plasterki ogórek.
Jajka ugotowane na półtwardo obierz i pokrój w grubsze plastry. Ułóż je na wierzchu kanapek.
Oprósz całość szczyptą soli i pieprzu, a następnie posyp posiekanym szczypiorkiem.
Podawaj z barszczem czerwonym WINIARY.