Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rosół i Kostkę Mięsną rozpuść w 1,5 l wody.
Kapustę poszatkuj i oprósz solą.
Oczyść marchew, umyj ją i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Cebulę obierz i posiekaj. Warzywa smaż na łyżce masła.
Do rosołu dodaj kapustę i podsmażone warzywa. Gotuj przez 20 minut.
Masło roztop i zasmaż z mąką.
Do zupy dodaj zasmażkę i koncentrat pomidorowy. Dopraw solą.
Podawaj z ziemniakami lub chlebem.