Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kotlety lekko rozbij.
Sos pieczeniowy ciemny WINIARY wsyp na talerz i obtocz w nim mięso.
Ułóż mięso w naczyniu do zapiekania i posmaruj musztardą.
Pieczarki oczyść, pokrój w plastry i rozłóż na mięsie.
Następnie połóż po plastrze cebuli i zalej śmietanką.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C. Zapiekaj przez 35 minut.
Wyjmij, połóż po plastrze sera i zapiekaj dalej do momentu rozpuszczenia się sera.