Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szczypiorek drobno siekamy.
Kaszankę obieramy z jelita, kroimy w plastry.
Następnie wrzucamy na rozgrzaną teflonową patelnię. Podgrzewamy, aby się ładnie rozeszła. Następnie wbijamy jajka i dokładnie mieszamy.
Doprawiamy pieprzem i maggi, a na koniec dodajemy posiekany szczypior. Całość mieszamy.
Podajemy posypując szczypiorkiem, serwujemy z pieczywem.