Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie (1,5 szklanki), studzimy i dzielimy na 2 części.
Jedną część galaretki mieszamy z rumem kokosowym, a drugą z likierem kawowym. Na dnie kieliszków układamy maliny, zalewamy galaretką z kokosowym rumem.
Wstawiamy do lodówki do całkowitego stężenia.
Kiedy warstwa z rumem kokosowym stężeje, wlewamy na nią delikatnie galaretkę z likierem kawowym.
Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia.
Podajemy ozdobione malinami.