Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bułki przekrój na pół. Połowę kromek posmaruj cienko Ketchupem WINIARY, a drugą połowę Majonezem Delikatnym WINIARY.
Ser mozzarella zetrzyj na drobnych oczkach tarki lub kup od razu starty. Na każdą kromkę nałóż jego grubą warstwę.
Paprykę pokrój w drobną kostkę i połóż na kanapki.
Posyp z wierzchu mieszanką bazylii, oregano i ziół prowansalskich.
Zapiekaj przez ok. 10 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku.
Zapiekanki podawaj udekorowane Ketchupem chili ostrym WINIARY lub Majonezem Delikatnym WINIARY.