Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę pokrój w kostkę. Czosnek posiekaj. Koperek posiekaj.
Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć cebulę. Kiedy zacznie się rumienić, dodaj kurki i smaż, aż też zaczną się rumienić. Na końcu dodaj bób oraz bulion WINIARY i całość wymieszaj. Dodaj koperek, dopraw solą i pieprzem.
Kopytka podsmaż na osobnej patelni, a następnie wymieszaj z sosem i warzywami. Podawaj posypane koperkiem.