Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Usunąć ości z dorsza i posiekać ryby na drobniutką kostkę.
Cebule pokroić na drobną kostkę i zeszklić na oleju.
Rybę, podsmażoną cebulę, jajka i 3/4 garści kopru zmieszać razem i utworzyć pastę.
Uformować kotleciki i obtoczyć je w bułce tartej.
Obsmażyć z wszystkich stron.
Podawać ze swoimi ulubionymi dodatkami, udekorowane pozostałym koperkiem.