Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę kroimy w drobną kostkę. Kapustę pekińską drobno szatkujemy. WINIARY Pomysł Na... rozprowadzamy w 125 ml ciepłej wody wg przepisu na opakowaniu.
Mięso mielone mieszamy z Pomysłem Na... oraz z cebulą (możesz doprawić solą i pieprzem do smaku) i dobrze wyrabiamy.
Kapustę pekińską dodajemy do masy mięsnej. Mieszamy.
Z masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obydwu stron na rumiano.
Kotlety podajemy polane sosem. Możemy podawać z sosem pieczeniowym WINIARY.