Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ostudź ugtowany ryż.
Kapustę poszatkuj, gotuj 10 min.
Cebulę obierz, posiekaj i usmaż na maśle.
Mięso wymieszaj z kapustą, ryżem, cebulą i jajkami. Uformuj kotlety. Następnie obtocz je w bułce i smaż na oleju.
Zawartość Sosu rozprowadź w 300 ml zimnej wody. Pozostaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Kotlety polej sosem i posyp szczypiorkiem.