Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ciecierzycę namoczyć dzień przed przygotowaniem.
Ciecierzycę gotować w wodzie z dodatkiem kostki bulion warzywny WINIARY aż do miękkości.
Dodać pomidory z puszki do garnka.
Doprawić posiekanym czosnkiem, gałką muszkatołową, bazylią, solą i pieprzem.
Posiekać natkę i dodać do zupy.
Całość zmiksować blenderem do gładkości.
Makaron ugotować al dente.
Zupę - krem podawać z makaronem, przystroić natką pietruszki. Smacznego!