Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kremowa zupa brokułowa gotowana na Rosole drobiowym WINIARY to prawdziwa uczta dla zmysłów! Delikatny, zielony krem z brokułów i porów ozdabiamy pomarańczowymi paskami łososia i gałązką świeżego koperku. Kremowa zupa brokułowa idealnie sprawdzi się podczas eleganckiej kolacji.
Pora dokładnie umyj, pokrój w krążki i zeszklij na maśle.
Brokuła podziel na różyczki.
Zagotuj 0,75 l wody, dodaj brokuła, podsmażonego pora i kostki rosołowe.
Gotuj przez 15 minut. Po ugotowaniu zmiksuj,
Zupę rozlej do miseczek. Dodaj jogurt. Łososia pokrój w paseczki i udekoruj nim porcje zupy.