Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotować naleśniki.
Kapustę pokroić i kilka razy przepłukać (jeśli jest bardzo kwaśna)
Wrzucić do wrzątku i gotować do miękkości. Odcisnąć dość dobrze wodę.
Pieczarki umyć lub obrać ze skórki, pokroić.
Cebulę pokroić w kostkę lub piórka wrzucić na patelnię z olejem i podsmażyć, dodać pieczarki. Kiedy uznamy, że są już usmażone dodać kapustę i doprawić przyprawami.
Gotowy farsz nakładać na naleśniki i zwijać w rulony. Obtoczyć w jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rumiano.