Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Do garnka wlać wywar z kości, wsypać ziarenka smaku, dodać startą na tarce o dużych oczkach marchewkę. Wsypać obraną i startą pietruszkę. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę.
Dodać liść laurowy i zagotować.
Do gotującej się zupy wsypać opłukaną kaszę i gotować do miękkości.
Przyprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą do zup, podawać. Posypać natką pietruszki.