Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso dokładnie umyj i pokrój w cienkie paseczki.
Pieczarki obierz i pokrój w cienki paseczki.
Pokrojone mięso i pieczarki podsmaż osobno na gorącym oleju.
Zawartość opakowania dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki i 200 ml wody. Dodaj do mięsa i pieczarek. Zagotuj ciągle mieszając.
Duś pod przykryciem na małym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Podawaj z ryżem lub ziemniaki oraz sałatką z warzyw.