Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso umyj. Pieczarki i warzywa obierz.
Marchew pokrój w ukośne grube plastry, a cebulę w ósemki.
Woreczek z zapinką wyjmij z górnej części opakowania, włóż całe pieczarki, warzywa i pałki.
Wsypać POMYSŁ NA... potrząśnij woreczkiem, zaciśnij zapinką.
Przełóż do naczynia do zapiekania. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C. Piecz 60 minut.
Podawaj z ryżem i fasolką szparagową polaną stopionym masłem.