Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Do miski wsyp kuskus.
Kostkę bulionową rozpuść w 1 szklance wrzątku.
Zalej kaszkę gorącym bulionem. Odstaw na 5 minut.
Przemieszaj widelcem i odstaw do wystygnięcia.
Kukurydzę odsącz na sitku.
Awokado obierz, usuń pestkę i pokrój w kawałki.
Skrop awokado sokiem z połowy cytryny, by nie ściemniało.
Do kuskusa wkrusz fetę. Dodaj kukurydzę.
Wsyp pokrojone w paski suszone pomidory.
Dodaj awokado. Posyp szczypiorkiem, a następnie skrop całość oliwą.
Dopraw pieprzem i wymieszaj całość.