Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso pokrój w kostkę. Paprykę pokrój w kostkę, a marchew w talarki. Na rozgrzaną patelnię wrzuć mięso i smaż, aż się zarumieni z każdej strony. Dodaj marchewkę i paprykę i smaż jeszcze 3 min. Dopraw solą i pieprzem, a następnie dodaj sos ze słoika. Duś całość ok. 15 min.
Na przygotowanych zgodnie z przepisem na langosze (przepis podstawowy) i usmażonych plackach ułóż sos z warzywami. Podawaj posypane natką pietruszki.