Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zmiksuj wodę, mąkę, jajka, olej i sól, aby uzyskać ciasto naleśnikowe.
Na rozgrzanej patelni usmaż 6 naleśników.
Brokuł podziel na różyczki i gotuj przez 2-3 minuty w posolonej wodzie, odsącz.
Rozmrożone i odciśnięte z nadmiaru wody filety pokrój na kawałki 2 - 3 cm, oprósz solą, pieprzem i mąką.
Usmaż na patelni na rozgrzanym oleju.
Zawartość torebek z POMYSŁEM NA… dokładnie wymieszaj z 500 ml śmietanki, doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
W naczyniu do zapiekania rozsmaruj cienką warstwę POMYSŁU NA…, na nią połóż 3 naleśniki, połowę brokułów i ryby.
Na ryby wylej połowę pozostałego POMYSŁU NA…, połóż kolejne 3 naleśniki, resztę brokuła, ryby i POMYSŁY NA…
Całość posyp serem.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na 45 minut.