Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyte i osuszone mięso pokroić w plastry. Natrzeć oliwą, a potem papryką, ziarenkami smaku, pieprzem, czosnkiem granulowanym oraz ziołami. Odstawić na minimum godzinę do lodówki, aby mięso naszło przyprawami.
Po tym czasie mięso przełożyć do parowaru. Gotować przez 35 minut.
Podawać z ziemniakami i warzywami (najlepiej ugotowanymi w parowarze).