Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso oprósz solą i pieprzem. Warzywa obierz i pokrój wzdłuż.
Mięso natrzyj Kostką Mięsną WINIARY i zwiąż szpagatem, by równomiernie się upiekło.
Wraz z warzywami przelóż je do rękawa pieczeniowego, wlej piwo i piecz 4 godziny w temperaturze 140°C.
Wszystkie składniki gremolaty drobno posiekaj i wymieszaj.
Gotowe mięso ułóż na pieczywie i posyp gremolatą.