Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kochasz kuchnię azjatycką i dania z sosem Teriyaki? Jeśli tak, koniecznie sprawdź nasz przepis na łososia z warzywami z dodatkiem Pasty z Pomysłem na... Teriyaki. Ciesz się tajską kuchnią z tym szybkim i smacznym daniem.
Upraż nasiona sezamu na patelni na złoty kolor.
Filet z łososia pokrój w kostkę. Paprykę umyj, usuń pestki i pokrój w paski. Kapustę pak choi umyj i pokrój na kawałki. Umyj dymkę i pokrój w krążki.
Rozgrzej olej na patelni. Włóż warzywa i smaż około 3 minuty. Dodaj łososia, wszystko razem wymieszaj i smaż ok. 3 minuty na średnim ogniu. Dodaj Pastę z Pomysłem na... Teriyaki i krótko podsmażaj. Posyp sezamem. Ryż jaśminowy idealnie dopełni całe danie.