Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filet przekrój na cztery porcje, skrop sokiem z cytryny i olejem.
Oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, pieprzem i koperkiem.
Wstaw na godzinę do lodówki.
Po tym czasie smaż rybę razem z marynatą na rozgrzanej patelni 8-10 minut.
Kurki dokładnie oczyść i umyj, większe przekrój.
Grzyby podsmaż na patelni na rozgrzanym maśle przez 10 minut, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Zawartość opakowania z sosem dokładnie rozprowadź w 250 ml zimnej wody i 50 ml śmietany.
Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.
Gotuj na małym ogniu przez 3 minuty, często mieszając.
Łososia podawaj polanego sosem, a na wierzchu rozłóż kurki.