Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Świeże szparagi oczyść i pokrój w 2 cm kawałki.
Filet pokrój w kostkę, a szpinak drobno.
Masło rozgrzej na patelni, smaż na nim przez 10 minut szparagi i mięso.
POMYSŁ NA dokładnie wymieszaj ze śmietanką i 200 ml wody - dodaj na patelnię i duś całość przez 5 minut. Dodaj szpinak.
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonej wody.
Makaron połącz z zawartością patelni, podawaj zaraz po przygotowaniu.