Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonej wody.
Przyprawę w płynie wymieszaj dokładnie z olejem, cukrem, wodą, mąką ziemniaczaną, ketchupem, solą i pieprzem, tworząc marynatę.
Wołowinę pokrój w cienkie paseczki.
Dodaj do marynaty i odstaw na 1 godzinę w chłodne miejsce.
Cebulę oczyść i posiekaj.
Mięso z marynatą i cebulą podsmaż na rozgrzanej patelni przez ok. 5 minut.
Dodaj makaron, podgrzej i podawaj.