Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W misce wymieszaj kakao NESQUIK z mielonymi migdałami i cukrem pudrem.
Białka ubij na sztywną pianę, dodając cukier, aż uzyskasz błyszczącą masę.
Delikatnie wymieszaj połowę przesianych suchych składników z białkami jajek. Następnie dodaj drugą połowę suchych produktów.
Gotową masę umieścić w rękawie. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wyciskaj niewielkie ok. 3 cm ciasteczka. Zachowaj między nimi odstęp, bo w czasie pieczenia nieco urosną.
Odstaw na 15 minut. Po tym czasie piecz ciasteczka w piekarniku rozgrzanym do 150°C przez około 15 do 18 minut.
Po upieczeniu ostrożnie ściągnij ciasteczka z blachy i połóż na kratce, aby ostygły. Nałóż ulubiony krem i złóż dwa ciasteczka w jedno.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!