Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Połącz przyprawę MAGGI, ZIARENKA SMAKU, sok z cytryny, musztardę, miód i olej.
Łososia podziel na 4 porcje, oprósz pieprzem, natnij skórę w dwóch miejscach, następnie połącz z marynatą i odstaw na 2-3 godziny.
Rozgrzej patelnię i ułóż na niej porcje ryby skórą do dołu.
Smaż przez chwilę, przewróć i smaż przez 5 minut.
Podlej marynatą i duś jeszcze 2-3 minuty.
Podawaj z kaszą kuskus.