Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Polędwiczkę pokrój na plastry, lekko rozbij, oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, pieprzem i mąką.
Smaż mięso krótko na patelni na rozgrzanym oleju.
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonej wody, odsącz.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na patelni na rozgrzanym maśle, dodaj śmietanę i chwilkę duś na małym ogniu.
Na koniec dodaj obydwie musztardy i Bulion cielęcy, zagotuj i połącz z makaronem.
Makaron możesz też posypać parmezanem i ułożyć na nim medaliony.