Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ryż przygotowujemy według przepisu znajdującego się na opakowaniu Pomysł na... Ryż smażony po indyjsku WINIARY, jednak nie dodajemy filetów drobiowych.
W tym czasie melona wydrążamy i podpiekamy na grillu.
Połówki melona faszerujemy ryżem, dodajemy ulubione warzywa z grilla, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na ciepło np. z sosem chili lub/i Ketchupem WINIARY. Dekorujemy pietruszką i cebulką.