Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso połącz z bułką tartą, jajkiem i szczypiorkiem.
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Podziel mięso na cztery porcje, do każdej włóż (do środka) plaster sera, uformuj owalne kotlety.
Kotlety usmaż na patelni na rozgrzanym oleju lub upiecz na ruszcie (ok. 15-20 minut).
Paprykę pokrój w paski.
Każdą bułkę przekrój na połowę, ale nie do końca, włóż liść sałaty, łyżkę Sosu czosnkowego, kotlet, plaster cebuli i pasek papryki.
Bułki podawaj złożone, od razu po przygotowaniu.