Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na rozgrzanym oleju podsmażyć posiekaną cebulę i pieczarki.
Ciasto francuskie wyjąć z papieru, pokroić na 12 kwadratów, włożyć na wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę.
Każdy kwadrat ciasta posmarować ketchupem. Włożyć porcję pieczarek z cebulą i posypać żółtym serem.
Wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i upiec na złoty kolor. Możesz też wypróbować pizze na innym rodzaju ciasta. Przygotuj np. tureckie pide!