Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ubić cukrem brązowym i wanilinowym na puszystą masę, połączyć z olejem. Dodać wymieszaną mąkę z kakao, cynamonem, proszkiem do pieczenia, czekoladą i posiekanymi orzechami.
Gdy ciasto jest zbyt gęste, dolać mleka. Ciasto wykładać do foremek z papilotkami.
Piec około 30 min. w 180 st. C, aż patyczek będzie suchy.