Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretkę rozpuść dokładnie w 500 ml gorącej wody, rozlej do 6 pucharków i pozostaw do zastygnięcia.
Śmietanę ubij z 3 łyżkami cukru.
Kilka truskawek odłóż do dekoracji, pozostałe zmiksuj z 2 łyżkami cukru. Poza sezonem możesz użyć mrożonych.
Mus truskawkowy połącz z ubitą śmietaną i rozłóż na galaretce.
Deser podawaj udekorowany truskawkami.