Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kotlety rozbij.
Czosnek przeciśnij przez praskę i połącz z masłem, powstałym masłem czosnkowym posmaruj kotlety.
Salami i ser pokrój w kostkę.
Połącz z żółtkiem i posiekanym szczypiorkiem. Powstały farsz podziel na cztery porcje.
Farsz rozłóż na mięsie, po czym każdy filet złóż na połowę i zepnij patyczkiem.
Oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, skrop olejem i pozostawić na 0,5 godziny.
Mięso przełóż na rozgrzaną patelnię i smaż po 5 minut z każdej strony.
Podawaj z pieczonymi ziemniakami.