Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zmiksuj składniki ciasta: mleko z jajkami, mąką i szczyptą soli, odstaw.
Filety pokrój w kostkę, zgrilluj na patelni grillowej.
Sałątę porwij, pomidory i fasolę odsącz.
Posiekaj dymkę, paprykę poktój w paseczki.
Wszystkie warzywa wymieszaj z filetami, sopraw solą i pieprzem.
Na patelni na rozgrzanym oleju usmaż naleśniki.
Na każdy naleśnik nałóż farsz, składaj na pół, podwaj polane jogurtem naturalnym i Sosem chili.