Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Obierz ogórki, pokrój je na 2 cm kawałki i wydrąż część nasion, tak by uformować miejsce dla farszu.
Serek rozgnieć widelcem, dodaj do niego rzodkiewkę startą na tarce o grubych oczkach. Możesz zostawić dwie rzodkiewki do dekoracji.
Do serka z rzodkiewką dodaj Majonez Delikatny WINIARY i drobno posiekany szczypior. Dopraw całość solą i pieprzem.
Napełnij ogórki masą serową.
Przed podaniem udekoruj każdy kawałek plasterkami rzodkiewki i natką.