Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę i pieczarki oczyść. Cebulę pokrój w półplasterki, pieczarki na ćwiartki, a filet w dużą kostkę.
Cebulę zeszklij na maśle, dodaj pieczarki i mięso, duś do odparowania wody.
Wlej 1 szklankę wrzącej wody, wsyp sos pieczeniowy, rozprowadź, gotuj 3 minuty, zestaw z ognia.
Usmaż cztery omlety. Każdy z dwóch jajek, dwóch łyżek mleka, odrobiny soli i pieprzu.
Na każdy nałóż porcję farszu grzybowego.