Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Liście kapusty blanszuj 1 minutę.
Rosół rozpuść w 1 szklance gorącej wody.
Filety podziel na osiem części, rozbij.
Olej, musztardę, koperek, sól i pieprz utrzyj na gęstą pastę.
Na każdym liściu kapusty ułóż płat mięsa, posmaruj pastą.
Zwiń w paczuszki (koperty).
Ułóż w garnku, zalej rosołem i gotuj 20 minut.
Śmietanę połącz z mąką, dodaj do potrawy.